PERSONAL INTAKE

Eerst even rustig zitten met één van onze gekwalificeerde trainers. Veilig en effectief trainen begint bij een persoonlijk gesprek en een trainingsschema op maat. De intake is verplicht, op deze manier waarborgen wij onze hoge kwaliteit.

U bespreekt met de trainer uw achtergrond, doelstellingen en wensen. Na het samenstellen van het trainingsschema neemt u alle oefeningen door met de trainer, er wordt uitgelegd hoe u de bewegingen uitvoert, hoe u de machines instelt en waar u op moet letten. 

ZELFSTANDIGE TRAINING

Na de intake volgt de zelfstandige training. U gaat het trainingsschema zelfstanding uitvoeren en ervaren hoe het lichaam reageert op de oefeningen. Na de training bespreekt u de training met een trainer. 

PERSONAL TRAINING

Na de zelfstandige training volgt de eenmalige personal training. Samen met de trainer doorloopt u het trainingsschema, de trainer geeft aanwijzingen en benadrukt waar u op moet letten om veilig en effectief te trainen. De trainer kijkt naar de uitvoering, bewegingsuitslag, ademhaling, weerstand, etc.

VERVOLGSCHEMA

Iedere 12 weken maakt een trainer een nieuw trainingsschema. Het is belangrijk om uitgedaagd te blijven worden en om progressie te blijven maken. U krijgt steeds meer ervaring en in samenspraak met de trainer wordt het trainingsschema iedere keer aangepast aan uw wensen, doelen en niveau.