Vinyasa Yoga

"One breath, one movement". Het lichaam volgt de ademhaling van houding naar houding. Vinyasa is de meest voorkomende en meest dynamisch vorm van yoga. 

Pilates

Versterk met gecontroleerde en precieze bewegingen het lichaam, de nadruk ligt op spieren die de wervelkolom ondersteunen. Pilates helpt bij het herstellen van de juiste houding.

Interval training

Een snelle en effectieve workout. Vergroot je cardiovasculaire kracht en metabolisme met HIIT training. Korte periodes van hoge intensiteit worden afgewisseld met periodes van herstel. 

SpinRock

SpinRock is een opzwepende indoor cycling les op het ritme van rock, blues en soul muziek. Je bepaalt zelf de intensiteit van de training d.m.v. de weerstandsknop op de fiets. Maximaal calorie├źn verbranden en snel fit worden!

Shape

In deze zeer toegankelijke les worden de spieren versterkt en de conditie verhoogd. Soms door gebruik te maken van fitness-attributen zoals gewichtjes of weerstandsbanden.

Fifty Fit!

Deze groepsles, speciaal voor 50 plussers is gericht op het versterken van het lichaam. Het niveau wordt aangepast aan de wensen en behoeftes van de sporters.