Wat jouw doel ook is, Atlas zorgt dat je dat doel bereikt! Train één op één met onze kundige trainers. ATLAS COACHING + past zich aan, aan jouw wensen. Wij kunnen alle facetten van een gezond en gebalanceerd leven aanpakken.

PERSONAL TRAINING

Created with Sketch.

Één op één training bij Atlas start met een bewegingsanalyse, de trainer stelt vast waar het lichaam onder- en over actief is. Eerst herstellen, dan trainen. Iedere training begint met het herstellen van de balans in het lichaam door middel van stretchen en foamrollen. Vervolgens zorgt de trainer ervoor dat jij de training op precies de juiste intensiteit uitvoert waardoor je met maximale efficiëntie jouw doelen bereikt.

VOEDING

Created with Sketch.

Je bent wat je eet. 80% van jouw fysieke resultaat bereik je in de keuken. Fitter worden is een constant proces en controle hebben over wat je eet is een must in dit proces. De coach analyseert jouw eetpatroon en maakt een passend voedingsschema.

LIFESTYLE

Created with Sketch.

Gedragsverandering en doorbreken van slechte gewoontes.

MINDSET

Created with Sketch.

Atlas leert jou foutieve denkpatronen herkennen en doorbreken.

KENNIS

Created with Sketch.

Kennis is (potentiële) macht. Atlas opent voor jou de deuren naar lange termijn gezondheid, fitness en succes door middel van waarheden en technieken die voor vele verborgen blijven.